• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

VinCE Budapest Wine Show 2015

Vince Budapest Wine Show 2015

2015. március 6-8. péntek-vasárnap
Corinthia Grand Hotel, Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43.
stand: 64-es (az Első Csarnokban)


Fényűző hétvége a borvilágban. Showműsorhoz illő program állt össze a hatodik VinCE Budapestre; 25 nemzetközi szaktekintély megismételhetetlen borsorokkal készül Közép-Európa legrangosabb borszakmai eseményére. Idén először veszünk részt az eseményen és már izgatottan várjuk! A Geszler Családi Pincészet a 64-es standon másik két móri borászattal, a Csetvei Pincészettel és a Molnár Borházzal várja a móri bor kedvelőit. Standunkon ingyenes borkóstolási lehetőség mellett meg is lehet rendelni borainkat. Kóstolható tételek: Móri Ezerjó 2013, máMÓR Móri Chardonnay 2013

A márciusi VinCE újdondágai közt két borunk is, Önök kóstolták már?

 

A rendezvény programja itt.

Március 6-án a VinCE Awards gálával indul a hétvége, ahol 10 kategóriában adnak át szakmai díjat. A mesterkurzusokon a borvilág trendjei, legendás borvidékei lesznek műsoron, a Corinthia Hotel impozáns termeiben 160 válogatott kiállító, legalább 4-5 csillagosra értékelt borászatok tételeit kóstolhatja a közönség.


Mi az a VinCE Budapest? Bővebben itt.  A VinCE Magazin nagyszabású, színvonalas rendezvénye, amelyen 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait.
A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.
A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek