• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Vendégkönyv

Kattintson ide és
írja meg véleményét
Ön is!

Új bejegyzés készítése

Vendégeink írták rólunk

Több mint 30 nyugdíjas társammal vettünk részt a borkóstoló programon, ami tökéletesen sikerült. Szépen terített asztal várt bennünket, a borokhoz fűzött ismertetők, történetek és persze a finom borok csak fokozták a hangulatot. Nagyon nehéz volt eldönteni, melyik bornak adjuk a fődíjat, egyik finomabb volt, mint a másik. A palackok "felöltöztetése" is dicséretet érdemel, kiváló marketing munka. Még egyszer köszönet a lehetőséghez, hogy megismerhettük Mór nevezetességét, további sikereket kívánunk és gratulálunk a családi vállalkozáshoz.
2021-09-17 20:41:03
Baranya megyei Adóklub, Pécsi Vámklub
Pécs
Kisebb csoporttal látogattunk a Geszler pincészethez, ahol rendkívül őszinte és kedves fogadtatásban volt részünk. A borokhoz kínált falatkák nagyszerűen kiegészítették a családi borászat remekeit. A borokat felvezető érdekességeket is pont elegendő mennyiségben és humorral tálalta a családfő. Biztos vagyok benne, hogy egy következő borvásárlás alkalmával a Geszler család palackjait tesszük majd a kosarunkba.
Köszönjük a kellemes ízeket, élményeket!
2020-03-02 23:08:28
Magyar Andrea
Budapest
Novemberben voltunk borkóstolón egy baráti körrel. A Női Terasz összejövetele nagyon hangulatosra sikerült, autentikus környezetben, finom ételekkel, és remek borokkal.
Egy biztos, vissztérünk, és továbbra is rendszeres Geszler borfogyasztók leszünk. Gratulálunk
2019-11-27 17:39:45
Répásy Anita
Bodajk
Augusztus 3-án voltunk borkóstolón egy 10 fős csapattal.
Szívélyes vendéglátás, remek hangulat és finom borok vártak minket. Nagyszerűen érezte magát mindenki kis csapatunkból. Köszönjük Judit részletes meséit a borokról és a kicsi Dávidnak a vendéglátás legaranyosabb formáját. A hangulat az elejétől az utolsó csepp borig lenyűgöző volt.
Mind úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobban telt életünk első borkóstolója.

Köszönjük az estét!
2019-08-06 18:36:15
Török Beatrix
Mór
Először látogattunk el a Geszler pincészethez, már nagyon sok jót olvastuk róluk és nem csalódtunk. Hangulatos, kellemes kóstoló helység, szépen terített asztal várt minket és egy kiváló bor sor amiből természetesen nem maradhatott ki az Ezerjó sem. Geszler úr nagyon sok érdekeset mesélt borokról, hagyományokról, a borvidékről, minden kérdésünkre türelmesen válaszolt. Szép borok, finom falatok, jó társaság - mi remekül éreztük magunkat. Köszönjük!
2018-12-11 14:23:14
Koncz Helga-Nagymarosi Borbarátok Köre
Nagymaros
Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek