• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Válassza a helyit!

Válassza a helyit!


Szeretjük a helyi termelőket, hiszen mi is azok vagyunk, egyetértünk azzal, hogy válasszuk a magyar termékeket, válasszuk a minőséget: ezért is csatlakoztunk a Fejér Kosár Bevásárló Közösséghez borainkkal (http://fejerkosar.blog.hu/) és ezért is vagyunk tagja a Fejér Megyei Önkormányzat Fejér Termék programjának, valamint a Bakonyért Leader Csoport Helyi Márka projektjében is ezért vagyunk benne. Családunk helyben, a borvidéken, országosan is több borszakmai, turisztikai szervezet tagja, végzünk benne társadalmi munkát (Móri Borvidék TDM Egyesület, Móri Borvidék Hegyközsége, Brindisi Szent Lőrinc Borrend, Ezerjó Borút Egyesület, Nyitott Pincék Szövetsége), hiszen fontos számunkra a helyi közösségünk, az alulról szerveződés, a közösségi ötletekben, rendezvényekben, projektekben való aktív részvétel.

BORVÁSÁRLÁS OTTHONRÓL FEJÉR MEGYÉBEN:
Szerencsére egyre elterjedtebbek az ún. helyi bevásárló közösségek országszerte. Fejér megyében is van ilyen. A Fejér Kosár- Helyi Bevásárló Közösségen keresztül is hozzá lehet jutni a Geszler Családi Pincészet boraihoz (illetve még csomó minőségi helyi termékhez is közvetlenül a termelőktől: sajt, szalámi, lekvár, szörp, zöldség-gyümölcs, növények, teák stb.). Ha kíváncsi a termékekre, és akik mögöttük vannak érdemes csatlakozni hozzá, hetente lehet leadni a rendelést otthonról és lehet átvenni szombatonként Székesfehérváron fix időben, fix helyen.

 

VÁSÁRLÁS, MÚLTIDÉZÉS ÉS SZÓRAKOZÁS MÓRON- JÚNIUS:
Móron is hagyományteremtő szándékkal szervezi meg a város június 29-én szombaton 6-17 óráig a Múltidéző vásári forgatagot, ami egy hagyományos vásár lesz az egykori Piactéren a város szívében, a helyszíne a Szent István Park. Őseink is ide jártak vásárba. A kézműves vásár mellett lesz vásári komédiás, verklis, gólyalábas is. Borainkkal is találkozhatnak a Móri Borvidék TDM Egyesület Ezerjó Portékák Ajándékboltjának (itt, Mór Táncsics u. 1. H-P-ig 9-17.00 óráig tudnak borokat, könyveket és más kézműves helyi termékeket vásárolni egész évben: www.moriborvidekinfo.hu) kínálatában, akik szintén kitelepülnek a vásár idejére. Részletek itt.


VÁSÁRLÁS VASÁRNAPI PROGRAMKÉNT CSÓKAKŐN A VÁR ALATT- JÚLIUS:
A Fejér Termékes termelők, kézművesek, helyi őstermelők, a Móri Borvidék TDM Egyesület tagjai az Egyesület szervezésében a Fejér Megyei Önkormányzat és Csókakői Önkormányzat támogatásával életre hívta az ún. Csókakői Vári Vásárt, ami gyönyörű helyszínen a Csókakői Vár alatti rendezvénytéren kerül megrendezésre minden hónap 2. vasárnapján 9.00-16.00 óráig. A legközelebbi időpont: július 14-én lesz. Érdemes családdal is kilátogatni hiszen a vár ingyenesen látogatható, van játszótér, nagy tér a gyerekeknek, itt a Vértes csodálatos erdeje, kitűnő vasárnapi családi program ez. Bővebb infó itt.


 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek