• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Technológiánk

A kiváló minőség érdekében géppel szedjük a termést, de van olyan szőlőnk, ahol még kézi szüret van. A korszerű hűthető saválló tartályos technológiának köszönhetően préselés után irányítottan történik az erjesztés. 10 °C-on hűtjük a mustot, majd szétválasztjuk a seprőtől. Fajélesztővel indítjuk az erjesztést és 17 °C-on  történik az erjedés.
Feldolgozó és tárolókapacitásunkat megnöveltük, így a Geszler Családi Pincészet 1800 hl kereskedelmi mennyiségű reduktív és hagyományos (fahordós érlelésű) borok készítésre egyaránt alkalmas. A palackozást saját palackozó gépsorunkon végezzük.
A szőlőfajtákra jellemző illatok és a hagyományos, kíméletes szüretelés, a gyors feldolgozás a modern gépsoron eredményezi a Geszler Családi Pincészet jellegzetes, karakteres borait.

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek