• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Számunkra hatalmas eredmények a Magyar Bormustrán

Öröm és boldogság … számunkra hatalmas eredmények a Magyar Bormustrán
Az eredmények:


Legeredményesebb fiatal borász (35 év alatti): Geszler Tamás
Móri Ezerjó 2013 OEM száraz fehérbor: arany érem +TOP10-es a fehérborok között (2.)
Vértes kincse 2014 OEM száraz fehérbor: arany érem+TOP10-es a fehérborok között (9.)
Móri Királyleányka 2014 OEM száraz fehérbor: arany érem

Büszkeség, hogy a mi Vértes kincse borunk (5. bor) is ezen a csoportképen szerepel (magyarbormustra.hu)

Megújult  Magyarország legjelentősebb borversenye: az Országos Borverseny, ami immár a 36. volt, innentől Magyar Bormustra néven kerül megrendezésre a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szervezésében.  Az értékelés május 28-29-én zajlott  neves borászok, borbírálók, szakemberek közreműködésével.


2015. június 11-én csütörtök délután a Magyar Tudományos Akadémia könyvtárában adták át ünnepélyesen a díjakat.  Az esemény fővédnöke dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr volt, a Magyar Bormustra házigazdái pedig Tornai Tamás a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke és Pirint János a Tesco Global-Áruházak Zrt. beszerzési igazgatója.


A Geszler Családi Pincészetet Geszler Csilla és Geszler Tamás ifjú borászunk képviselte… a többiek dolgoztak.  Tomi megkapta a legeredményesebb fiatal borász címet is, ami egy nagy elismerés! Öt borral indultunk és hármat arany éremre váltottunk, Móri Ezerjóval, a Vértes kincsével és a Móri Királyleánykánkkal. Az Ezerjó és Vértes kincs benne volta TOP10 fehérborban.

A magyarbormutrsa.hu oldalról.


Szeretnénk minden díjazottnak is gratulálni, kiváltképp Móri borvidékről indulóknak! Kis borvidék vagyunk, de annál eredményesebb. Összesen 5 arany érmet hoztak el a móriak!


… a Geszler Családi Pincészet külön kis sarkot tud az itt kapott Herendi porcelánokból, oklevelekből berendezni, amit ezúton is hálásan köszönünk.  Az igazi megmérettetés csak ezután jön, hogy akiknek a borokat készítjük, a borfogyasztó közönségnek tetszenek-e a boraink, aki még nem ismert minket, felkeltettük-e az érdeklődésüket, hogy eljöjjenek hozzánk Mórra és megismerjék  a pincét, a többi borainkat, Mórt…akik ismertek minket és szerették borainkat, visszaigazolást tudtunk-e adni nekik ezekkel az eredményekkel, továbbra is móri Geszler-bort is vesznek le a polcokról. Mindig azt szoktuk mondani, hogy nekünk a legnagyobb dicséret és reklám is, ha jó szívvel, örömmel ajánlanak bennünket másoknak! Kerül-e több polcra, borhűtőbe Geszler-bor…reméljük…sok-sok éve hangyaszorgalommal dolgozunk a saját telepítésű szőlőinkben, hogy a tudásunk szerinti legjobb metszés, növényvédelem, majd szőlő és végül bor kerüljön ki a Geszler Családi Pincészet Mór égisze alatt. Ez egy családi csapatmunka kiegészülve nagyon sok profi, szakavatott segítővel! Nagy köszönet jár nekik!

A pincében minden borkóstolón mesélünk az elődőkről, hogy mennyi mindent köszönhetünk nekik:  id. Geszler József és Józsefné fiatalkori képével a háttérben.

Így ajánljuk ezeket a díjakat a szüleinknek, akik már fentről örülhetnek csak velünk, párjainknak, gyermekeinknek, unokáinknak, akik segítsége, türelme nélkül nehéz lenne ilyen mozgalmasan görgetni a Geszler Család hordóját!

 


Még nagyon-nagyon sok üres folt van az országban, ahol nem juthatnak Geszler-borhoz a móri bort kedvelők…bízunk benne, hogy ez változni fog. Örülünk minden segítségnek, megkeresésnek, ajánlásnak, ami segíti ezt az álmunkat.


Persze leginkább akkor tudják a borainkat megismerni, hogyha eljönnek a borkóstolóinkra, megismerik a történetünket, megismerik a borvidékünket, Mórt, a pincénket. Várjuk Önöket nagy szeretettel.


Mi is megújultunk a címkecsaládban, mindig is büszkék voltunk móri sváb gyökereinkre, a világ közepe nálunk: az Ezerjó hazája: Mór... és a környékünk a Vértes és a Bakony, a Móri Borvidék. Mi nemcsak a borainkkal szeretnénk „Ezerjó” élményt nyújtani, hanem a címkékkel is megmutatni ezt a gyönyörű ékszerdobozt, bemutatva azokat a nevezetességeinket, amiket bárki meglátogathat. Nagy sikere volt eddig az új borainknak és nagyon tetszett a Vendégeink ez a saját egyedi stílus és hang, hogy szeretnénk valamit közvetíteni a címkéken keresztül. Hogy mi ez? A HELYI ÉRTÉK. 


Köszönjük a VinVino Csapatának és Udvardi Gábor kreatív munkáját. A képekért pedig köszönet: Hrubos Zsoltnak, Bata Líviának és Pesthy Mártonnak.
 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek