• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Nyitott Pince Napok Móron

NYITOTT PINCE NAPOK

május 26-án:   10 órától – 17 óráig      
május 27-én:   10 órától – 17 óráig    
  


A pincében a Nyitott Pince Napokon 50%  kedvezménnyel kóstolhatók a következő borok Móri Ezerjó sz., Móri Királyleányka fsz., Móri Chardonnay fsz., Móri Zenit fsz., Vértes kincse sz., fsz. (2009, 2010) minőségi fehérborok (ezen palackos borainkból 3 fajta választható kóstolásra, 3x 0,5dl)


A kóstoláshoz – grátisz – borkorcsolyát biztosítunk, mégpedig: a borok mellé egy igazi sváb különlegességet: kvircedlit szolgálunk fel.


Egyéb ételajánlat a pincénél: Paraszttál (kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, hagyma, főtt tojás, friss kenyér) 900 Ft+áfa/fő  A kóstolót megelőzően min. 1 nappal jelezzék, ha kérik, akkor ott már nem tudunk készíteni sajnos. Vegetáriánusoknak a kolbászt és szalonnát sajtokkal helyettesítjük.


A pincében a Nyitott Pince Napokon  pinceáron kedvezménnyel vásárolhatók a kóstoltatott borok.


A pincénél vagy közelében fellelhető nevezetességek, pünkösdi programok: Keressék honlapunk Mór menüpontjában és rendezvénynaptárunkban.


Szállásajánlat a pincénél, vagy környékén: Keressék szintén honlapukon az Ezerjó-élmény Válogatás partnerkedvezmény szolgáltatásunkban, foglaljanak szállást, vegyék igénybe partnereink szolgáltatásait kedvezményesen.

 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek