• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Szent György-napi borverseny Mór 2013

Aranyat érnek a 2012-es boraink

A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György-napi borversenye 2013. április 26-án, pénteken került megrendezésre Móron a Szent György-heti Vigasságok keretében, melyet a Móri Borvidék Hegyközsége szervezett. Ez a Móri Borvidék legnagyobb borversenye. 60 termelő 169 bormintát adott le, melyből 2 nagyarany és 31 arany érem született (az eredmények megtekinthetőek itt). A Geszler Családi Pincészet ebből kilenc aranyérmet kapott, valamint Móri Ezerjónkkal nyertük el Mór Város Bora címet, amit Fenyves Péter polgármester adott át nekünk. Ezt a díjat  ünnepélyesen a Móri Bornapokkor fogják átadni.  Pincészetünk egyébként egy héttel a móri verseny előtt vette át a szlovákiai Dunaszerdahelyen, Szlovákia 2. legjelentősebb borversenyén a MUN-DUS Nemzetközi Borversenyen a két arany érmet 2012-es száraz Móri Chardonnay és félszáraz Móri Zenit borainkkal, melyek Móron is aranyat értek.

A borverseny eredményhirdetésest követően jó hangulatú borászbál következett, melynek a jövőben ez lesz valószínűleg a dátuma, ahova nemcsak borászok jöhetnek, hanem borkedvelők is. Úgyhogy akinek jövőre kedve támad egy jó kis borászbálhoz az ne hagyja ki!

Geszler Imre, Geszler Tamás és Geszler József az eredményhirdetést követően

Gratuláció a Móri Borvidék Hegyközség hegybírójától és elnökétől

Geszler Imre átveszi Csókakő Önkormányzat díját

 

A fotókat Hrubos Zsolt fotós készítette, köszönjük neki.

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek