• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Móri Geszler-bor a VinAgora Nemzetközi Borverseny dobogóján

Móri Geszler-bor a VinAgora Nemzetközi Borverseny dobogóján

Eddigi eredményeink alapján (helyi, országos, nemzetközi borverseny aranyérmek, Fehér boros Országkóstoló borkiválósága díj elnyerése után) idén beneveztünk a VinAgora Nemzetközi Borversenyre, tette ezt még velünk rengeteg borászat összesen 579 nevezett borral, ahol csak a borok 30%-át díjazzák. Izgalmas dolog ez! De nagy örömünkre két nevezett borunk közül a 2013-as száraz Móri Chardonnay borunk ezüst érmet szerzett, és bekerült a 30%-ba. Miután megnéztük a nemzetközi és hazai mezőnyt az eredménytáblán, illetve, hogy kik mellett végeztünk felértékelődött bennünk ez az ezüst. Hiszen ez egy nagyon nagy megtiszteltetés pincészetünknek.

Az eredmények itt tekinthetőek meg (Geszler Családi Pincészet Mór- Móri Chardonnay 2013: 4/8. legtetején):
http://borkulturakft.hu/seged/ckeditor/plugins/filemanager/userfiles/vinagora/Eredmenyek/vinagora_2014_nevezo_abc_elozetes.pdf

A Móri Chardonnay komplex elemzése pedig itt:
http://www.wineinfoportal.com/index.php?popup=1&oldal_id=3&kinek=1010&mode=eredmenylap&ker_nid=13402

HOGY JUTHATNAK HOZZÁ?
A bor június végétől elérhető, rendelhető Móron Modern látványborászatunkban közvetlen tőlünk, ill. megvásárolható partnereinknél.

A versenyről, a zsűriről a rendezvény honlapján lehet bővebben olvasni:
http://www.borkulturakft.hu/vinagoraertekei_36

VinAgora Borgála (június 28., New York Palota)
Mi is ez? „A VinAgora különlegessége, hogy a verseny után a borkedvelők és a hozzáértők is megkóstolhatják a nevezett és díjazott magyar, külföldi borokat. Június 28-án elegáns környezetben vonul fel a hűs borospalackok hosszú sora, melyekből a borkedvelők kedvükre kóstolgathatnak. Minden bor mellett megtalálható a hivatalos bírálati lap a versenyen kapott értékeléssel, így a vendégek összehasonlíthatják a borok eredményeit. Új kedvencekre bukkanhat, régi ismerősöket üdvözölhet poharaiban az, aki szereti a bort, szereti a sokszínűséget vagy egyszerűen kellemesen szeretne eltölteni egy borillatú napot.”-olvashatjuk a honlapon.
Bővebben: http://www.borkulturakft.hu/vinagoraborgala_48

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek