• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Móri Bornapok 2012 (ahol találkozhatnak velünk)

Kedves Borbarátunk, szeretettel várjuk Mórra!

Nagy örömünkre szolgál, hogy hírt adhatunk a Móri Borvidék leg-leg-leg eseményéről: a MÓRI BORNAPOKRÓL, mely idén már 78 éves, idén okt. 4.-7. között, melyet könnyen meg lehet jegyezni, hogy mikor van: mindig október első hétvégéjén. Ez a fesztivál ugyan évről-évre egyre több embert vonz és egyre többen vagyunk pláne egy vasárnap délutáni szüreti felvonuláson, de a Vendégek visszajelzései alapján őrzi azt a hamisítatlan kisvárosi, bensőséges hangulatú boros rendezvényt, ami mint 78 évvel ezelőtt is a helyi borászokról, a móri borról, a kultúráról, a gasztronómiáról szólt, szól. Aki egyszer eljön, úgy megragadja az egész, hogy rászokik és rendszeres „móri bornapokozó” lesz.

A Móri Bornapok A-Z-ig itt található. Benne a programfüzet itt.

És ebben a bornapi forgatagban hol lehet velünk találkozni?
- a Borutcában a Kapucinus téren a Nagyszínpadtól nézve a jobb oldalon. P-SZ-V este
Extra attrakció: -a borokon kívül-, hogy a móri Forgatós Magyar Táncegyüttes táncosai esténként faházunknál örömtáncolnak. Úgyhogy lesz ám hangulat!

 

- aki a csendesebb pincehangulatot keresi és gyertyafény mellett szeret bort kóstolni a baráti társasággal az jöjjön fel a Wekerle-szobor mellett (a fesztivál központjában van) futó Zrínyi utcába, ahol is a 25 szám alatt van már 200 éve a Geszler Családi Pincészet „kis” borkóstoló sváb pincéje. Bent is kint is le lehet ülni és bele lehet mélyedni jobban a borokba, be lehet kukkantani a pincébe.
Lesz kvircedli és hagymás zsíros kenyér is, ahogy mindig… és lesz igazi pincehangulat is.
Pénteken 17.00-től és szombaton is 17.00-től.
 

- Bornapok vasárnapján pedig 15.00- 22.00 megnyitjuk a nagyközönség előtt is modern látványborászatunk 75 fős elegáns borkóstolótermét és a kerthelyiséget a Martinovics u. 6/c. alatt (szintén a Wekerle- szobor a tájékozódási pont, mellette és az óvoda melletti utca jobb oldalán van a pince). Természetesen itt is lesz kvircedli és zsíros kenyér is.
 

Aki más időpontban szeretne jönni az legyen szíves most jelezze csoportos (min. 5 főtől) érkezési szándékát e-mailen, fb-on, tel-on. Kapcsolat: Geszler Anikó Mob: 0620-5527030, E-mail: info@geszlerpince.hu


Aki nem fért be esetleg a pincébe, előzetesen is elnézését kérjük, de nyitott pincézés ideje alatt nem tudunk foglalásokat fogadni, 5 perc séta a Borutcától mindkét pincénk. De Bornapokon kívül is várjuk a borbarátokat borkóstolókra, borvacsorákra.


Egy különleges programajánló:
- szombaton 18.00-kor a Nagyszínpad előtt: BORNAPI KOCCINTÁS (megjelenés egy pohár borral, musttal).

Jó szórakozást kívánunk Mindenkinek:
Geszler Család
 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek