• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Modern látványborászatunk

Modern látványborászat kerthelyiséggel:
8060 Mór, Martinovics u. 6/c.
GPS koordináták: N 47° 22´ 658´´ E 18°12´ 573´´

Egy régi szőlődomb oldalán található legalább 200 éves korszerűsített akadálymentesített „nagypincénk” (volt Kossuth Pince) ami egy modern látványborászat, alsó akadálymentesített szintjén a feldolgozó, palackozó résszel, tartályokkal, mély, hosszú pincével, álló borkóstoló helyiséggel a bortrezorban emeleti szintjén 75 fős elegáns borkóstolóteremmel, kerthelyiséggel, csodás Bakonyra néző panorámával. Csak ez az egy pincénk van, Zrínyi utcai kispincéket már eladtuk.

A Geszler Családi Pincészetben minden korosztály remekül ki tud kapcsolódni és borral, Mórral feltöltődve tudja vinni magával a móri borok jó hírét.

Vendégfogadás létszáma:
A látványborászatunkban 75 fős elegáns borkóstolóteremben is tudjuk fogadni vendégeinket, mely tökéletes helyszíne lehet nagyobb csoportok fogadásásnak, konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek is.

Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel (érkezés előtt minimum 1 nappal korábban). Melegétel igény és a következő szolgáltatások esetén min. 3 nappal korábban jelezzenek: pinceprogramok, angol és német fordítás, zenész, lovas kocsi, kisbusz, szállás ajánlása, szervezésében való segítség.

Parkolás: pince előtti parkolók (buszok is elférnek), ill. az utca elején iskola előtti nagy parkolóban, a Wekerle Sándor emlékmű mellett

Szolgáltatásaink: Borkóstolás, pincejárás: két pince két stílus; Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt; „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer; „Ezerjó pincelakomák”; Palackos boreladás kis és nagy tételben pinceáron; Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel (angol, német nyelven is); Boros rendezvények egész évben; Programszervezés a Móri Borvidéken

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek