• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

LAMBERG-KASTÉLY BORA 2019

LAMBERG-KASTÉLY BORA 2019


2019. áprilisában volt a Móri Borvidék Szent György napi Borversenye, ahol a  3 arany, 7 ezüst érem mellé kaptunk, ill. jobban mondva a 2018-as Móri Ezerjónk kapott egy nagyon különleges elismerést:  a "Lamberg-kastély bora 2019" címet.

 

A Geszler Családi Pincészet Móri Ezerjó 2018, a Lamberg-kastély bora 2019-ben
Fotó: Pető-Budai Edit

 

A Lamberg-kastély a borának választotta ebben az évben! Nagyon örülünk neki, nagyon szeretjük a Lamberg-kastélyt, Mór egyik legemblematikusabb épülete, számtalan érdekességgel, múzeummal, könyvtárral és gyönyörű barokk kastélyparkjával. Kedvencünk a Tájház, mely bemutatja a régi sváb portát, berendezéseket, használati tárgyakat. Id. Geszler József és Józsefné (József és Imre szülei) holmijaiból is több dolog került felajánlásra a Tájháznak. Így különösen a szívünkhöz nőtt a kiállítás. Borainkon Mór, a Borvidék köszön vissza. Ezerjónkon Mór nevezetességeit mutatjuk be, egyben kirándulóötleteket is adva a borkedvelőknek: rajta van a Lamberg-kastély is. Részletes cikk a címkékről, a látnivalókról ide kattintva.

 

Aki Mórra, a Móri Borvidékre jön bortúrázni, kirándulni ne hagyja ki a látnivalók közül!

Bővebb információ: www.lambergkastely.hu

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek