• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

A Bakonyért Helyi Márka-Vidék Minősége védjegyesek vagyunk

http://www.abakonyert.hu/page/menu/155

Móri Borvidék Szent György napi Borverseny 2015

A Móri Borvidék Szent György Napi Borversenyén a benevezett 10 borunkból 6 arany érmet kapott (Móri Ezerjó 2014, Móri Ezerjó 2013, Vértes kincse 2014, Móri Királyleányka 2014, máMÓR Móri Chardonnay 2013, Geszler Rosé 2014)...a többi ezüstöt, de azoknak is nagyon örülünk.. Mi lettünk a legeredményesebb pincészet a Móri Borvidéken, ezzel megkaptuk Mór Város vándorserlegét, amit Fenyves Péter Polgármester úr és Istvánfalvi Dávid Alpolgármester úr adott át pincénknek! Vigyázni fogunk rá ismételten, köszönjük szépen!

Ezerjó forgatás pincénkben, avagy a Gasztroangyal és a móri borászok

2015. márciusában Borbás Marcsi és csapata Móron forgatta a Gasztroangyal c. műsort (látható: ápr. 6 Húsvét hétfő. 17.00 Duna TV) Egyik helyszíne volt pincészetünk is, ahol egy nagyon jó hangulatú Ezerjó kóstolón beszélgettek a Móri borászok köztük a mieink is :-) (Geszler József és Imre), a háttérben pedig a Móri Fúvószenekar látható, akik ízelítőt adtak móri muzsikájukból. A forgatás Ezerjó volt, köszönjük minden Vendégünknek aki azzá tette. Fotók: Hrubos Zsolt és Geszler Anikó

Minden hónapban Bornap! nyitott pincés alkalmaink

Ilyenkor lehetőség van csak úgy beülni egy pohár borra, mustra akár baráti, családi alkalmakat ünnepelni, osztálytalálkozót tartani, táncos alkalmakkor egy jót mulatni, romantikázni stb. Ilyenkor azért –főleg nagyobb csapat esetében- érdemes előre helyet foglalni. 2015-ös időpontokat keresse a megadott linken! Más időpontokban is állunk rendelkezésükre egész évben előre bejelentkezéssel min. 5-6 főtől. Bővebben: http://www.geszlerpince.hu/minden-honapban-bornap-nyitott-pinces-kotetlen-borozgatos-szombat-estek

A móri Szent György-napi Borversenyen 2014-ben

A Móri Borvidék legnagyobb borversenyén 1 nagyaranyat, 7 aranyérmet és 5 ezüstöt szereztek 2013-as boraink, nagyon örülünk neki és köszönjük szépen!

Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek