• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Mór Kapolcson is!

Mór Kapolcson is!

2017. július 21. és július 30. között idén 27. alkalommal vár mindenkit szeretettel a Művészetek Völgye.
A fesztivál keretében belül a Csigaház udvarában húzódó Éltető Völgyben az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület 59 települése mutatkozik be kézműveseivel, művészeivel, őstermelőivel és megújuló turisztikai kínálatával. Vendég”művészei” leszünk a Bakonyi Helyi Márka képviseletében az udvarnak június 28-án, pénteken. Elhozzuk picit a Móri Borvidéket, Mórt a móri borokkal, melyik védjeggyel ellátott borok.

"Az udvar tíz napon át várja a családokat, a helyi élelmiszerek és kézműves termékek kedvelőit. Életre kel a kovácsműhely, dolgozik a fafaragó, a keramikus, festőművészek ecsetei hagynak nyomot a vásznon.

Virtuális élménytúrán mutatjuk be falvaink 180 túraútvonalát, valamint a látogatók megismerkedhetnek az Éltető Balaton-felvidék turisztikai kínálatával.
Bemutatjuk a Vidék Minősége –védjegyrendszert igazi vidéki termékekkel, szolgáltatásokkal. Különféle népi játékokkal, táncházzal és vetélkedővel készülünk, a napot pedig esti mesével zárjuk."

Bővebben: http://eltetobalatonfelvidek.hu/elteto-volgy-2017-ben-is/

A Művészetek Völgye oldala: https://www.muveszetekvolgye.hu/

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek