• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Februári újborok: Geszler Rosé és Móri Irsai Olivér

Februári újborok: Geszler Rosé és Móri Irsai Olivér

Februártól már kapható a közkedvelt 2017-es száraz Pinot Noir Geszler Rosé borunk és egy új fajtát is szeretnénk bemutatni, mely szűztermés és szerintünk egy nagyon kellemes, illatos, ízgazdag, friss bor: a 2017-es szintén száraz Móri Irsai Olivér borunkról van szó, mely egy igazi móri kisherceg! Mindegyik bor már rendelhető, vásárolható!

 

… könnyű, finom rosénk: fröccsnek is remek!
GESZLER ROSÉ (2017)             
oltalom alatt álló földrajzi jelölésű SZÁRAZ Pinot Noir rosé
Légies, könnyű, reduktív. Fiatalos savak, kirobbanó gyümölcsösség, intenzív, mámorító illatok jellemzik. Fröccsként is igazi felüdülést jelenthet egy hosszú, fárasztó nap után. Legyél párban, barátokkal… ez a rosé népszerű lesz. Tippünk: nyári esték nélkülözhetetlen itala. Bor és gasztronómia: 11-12 °C-on szárnyasokhoz, halételekhez és salátákhoz ajánljuk.
A bor kapható.

 

Új fajtánk ez az illatos kisherceg!
MÓRI IRSAI OLIVÉR (2017)             

oltalom alatt álló eredetmegjelölésű SZÁRAZ fehérbor
Az Irsai Olivért a fehér szőlők illatos kishercegének is nevezik.  Egy móri kisherceg, hungarikum fajta. Szűztermést fogsz a kezedben, nekünk nagy kedvencünk lett ez a reduktív beszélgetős bor. A legendás móri savak is benne vannak, ezért ilyen kerek az élmény! Használati utasításunk hozzá: töltsd ki, illatold meg jó mély levegővel, hogy átjárjon a friss gyümölcs illat, ezután kóstold csak meg, érzed az összhangot? Az illat és az íz ugyanaz, mintha csak a szőlőt ennéd. Ez volt a célunk… és nálad célba ért? Bor és gasztronómia: 10-12 °C-on lehűtve fröccsként, salátákhoz, tésztákhoz, fehér húsokhoz remek választás. Egy baja van, lehet, hogy egy palack kevés lesz.
A bor kapható.

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek