• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Ezerjó élmény-válogatás

Pincészetünk és a környékbeli vendégváró szolgáltatók is azt szeretnék, hogy Ön és családja, barátai, kollégái maradandó, kellemes élményekkel tudjanak feltöltekezni móri látogatásuk során, ami legyen csupán pár óra, egy vagy több nap, esetleg egy szép hétvége, hét. Ezért összefogtunk és kedvezményekben részesítjük.

Ha részt vesz pincészetünk borkóstoló programjának valamelyikén, akkor a kellemes borélmény mellé kedvére válogathat az Ezerjó élményeket nyújtó partnereink kínálatából is.

Menete:

  • Borkóstolók és Ezerjó élmény-válogatás oldalainkról válassza ki az Önt érdeklő ajánlatot és az ajánlatnál található "Érdeklődöm" gombra kattintva helyezze azt az "Ezerjó élmény-kosárba"
  • Miután végzett az ajánlatok kiválasztásával, kattintson a jobb oldali "Ezerjó Élmény-kosár" alatti "Érdeklődöm" gombra.
  • Töltse ki a megjelenő űrlapot, mellyel elküldheti részünkre ajánlatkérését. Az űrlap kitöltésnél írja meg, hogy mikor érkezik és hány fővel, illetve esetleges további kéréseit. Mi ezt jelezzük a partnereink felé és így azokat már a saját áraikhoz képest kedvezőbben veheti igénybe, vagy plusz szolgáltatásban részesül!
  • Az űrlap kitöltése és az ajánlatkérés elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára!

Jó hangzik, igaz?

Ajánlataink megtekintéséhez válasszon a jobb oldali lehetőségek közül!

Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek