• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Év végi borkóstolók, borvacsorák, ajándékborok

ÉVVÉGI BORKÓSTOLÓK, BORVACSORÁK, AJÁNDÉKBOROK
Búcsúzzanak vidáman az évtől velünk, borainkkal, pincéinkben

Ha szeretne egy különleges céges, baráti borkóstolós összejövetelt tartani az év utolsó hónapjaiban legyen az egy borkóstoló, borebéd, borvacsora akkor látogassanak el Mórra két pincénk valamelyikébe.
Illetve meghívásra mi is szívesen kitelepülünk borkóstolót tartani céges rendezvényekre is (részletek itt). Természetesen egész évben látogathatóak vagyunk, ezt mondanunk sem kell.

 

A helyszínekről:

I. A Móri Bornapok hétvégéjén adtuk át modern látványborászatunk elegáns borkóstolótermét a nagyközönségnek.  A galériákban meg tudják tekinteni a képeket. Mi elsősorban ezt a pincét javasoljuk tágas, kényelmes, korszerű emeleti padlófűtéses terme miatt.

Modern látványborászat kerthelyiséggel
8060 Mór, Martinovics u. 6/c.
GPS koordináták: N 47° 22´ 658´´ E 18°12´ 573´´

Két pincénk ugyanazon domb két oldalán helyezkedik el majdnem egymás mögött pár percnyire egymástól. A domb másik oldalán egy szintén legalább 200 éves korszerűsített akadálymentesített „nagypincénk” (volt Kossuth Pince) ami egy modern látványborászat, alsó akadálymentesített szintjén a feldolgozó, palackozó résszel, tartályokkal, mély, hosszú pincével, álló borkóstoló helyiséggel a bortrezorban emeleti szintjén 75 fős elegáns borkóstolóteremmel, kerti pavilon résszel, csodás Bakonyra néző panorámával.
Két pince, két stílus. 2012 novemberéig pincészetünk viseli az ÉV BORÁSZATA címet Fejér megyében. Geszler Családi Pincészetben minden korosztály remekül ki tud kapcsolódni és borral, Mórral feltöltődve tudja vinni magával a móri borok jó hírét.

Vendégfogadás létszáma:
A látványborászatunkban a Móri Bornapoktól 75 fős elegáns borkóstolóteremben is tudjuk már fogadni vendégeinket, mely tökéletes helyszíne lehet nagyobb csoportok fogadásának, konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek is.
Parkolás: pince előtti parkolók ill. az utca elején iskola előtti nagy parkolóban, a Wekerle Sándor emlékmű mellett.II. Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pincénk
8060 Mór, Zrínyi utca 25.
GPS koordináták: N 47° 22´ 718´´ E 18°12´ 685´´
 

Vendégfogadás létszáma:
40 főig ültetett vendégfogadás a fűthető présházban és pinceszobában, jó idő esetén plusz 20 hely a pince udvarán a nagy diófa árnyékában.
Parkolás: pince előtt, illetve az utca elején iskola előtti nagy parkolóban, a Wekerle Sándor emlékmű mellett.

Szolgáltatásaink: Borkóstolás, pincejárás: két pince két stílus; Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt; „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer; „Ezerjó pincelakomák”; Palackos boreladás kis és nagy tételben pinceáron; Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel (angol, német nyelven is); Boros rendezvények egész évben; Programszervezés a Móri Borvidéken

BORKÓSTOLÓ LEHETŐSÉGEK
Itt tudnak választani.
Aki pedig nem alkoholos kóstolót választ annak 800 Ft+áfa/fő. A kettő közül lehet választani.

PARASZTTÁLAK
Ezeket mi készítjük.

KARÁCSONYI MELEGÉTEL AJÁNLATUNK ebédekhez/ borvacsorákhoz
Ha meleg ételt szeretnének érkezés előtt min. 3 nappal korábban egyeztessük, hogy le tudjuk adni az étteremnek.

"A": Grill tál (Roston sült csirkemellfilé, hátszín, fokhagymás sertéskaraj, vegyes köret, friss saláta, joghurtos öntet; ár: 2200 Ft/fő
"B": Baconnel göngyölt pulykamellfilé, fűszeres burgonya, salátával körítve, rizs; ár: 1900 Ft/fő
"C": Roston sült sertés szűzérmék, erdei gombával, parasztos burgonyával, fejes salátával tálalva;
ár: 2600 Ft/fő
"D": "Nagypapa kedvence: Sült kolbász, májas-véres hurka, hagymás tört burgonya, fehérboros párolt káposzta ár: 2200 Ft/fő

Igény szerint desszert:
Somlói galuska: 550 Ft/fő
Tiramisu: 500 Ft/fő
Vaníliás kocka, szőlő öntettel: 500 Ft/fő


PINCEPROGRAMOK ajánlása…hogy emlékezetesebb legyen a borkóstolás élménye: itt

1. BORDALNOK

Egy örökifjú hangulatfokozó móri bordalnok 15 perces műsora, melynek repertoárjában borvers, bordal és magyar nóta is szerepel, együtt is lehet énekelni a koccintások közben.

2. ÉLŐZENE
Ha a csapat esetleg a borok után táncra is perdülne, volt már több csoportunk is, akik egy kis bulival tették emlékezetessé a borvacsorát.
Jó szívvel ajánlom Bíró Krisztináékat, akik egy székesfehérvári együttes.
„SMART Party Band nevű zenekarunk 1 fő énekesnő és 1 fő szintetizátoros professzionális zenetudással és széleskörű repertoárral rendelkező élő zenei szolgáltatást és garantált hangulatot biztosít a  borkóstoló időtartamára,  ahol kötetlenül lehet beszélgetni, kóstolni, felállni, és nem utolsó sorban táncolni, mulatni. Repertoárunk választékos, magyar és nemzetközi dalokból áll, mellyel az Önök zenei ízléséhez legközelebb álló stílusokból alkalmazkodunk a hangulathoz.

További információért és kapcsolatfelvételért forduljon Bíró Krisztinához: 06-70-250-2242
Ár: hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 20.000 Ft+áfa; péntek, szombat, vasárnap: 25.000 Ft+áfa
Kérem ,legyenek kedvesek minél előbb visszaigazolni, hogyha igényt tartanak a zenekarra, hogy akkor máshova ne vállaljanak biztosan fellépést. Ebben az évvégi időszakban sok a fellépésük.

3. NÉPTÁNCBEMUTATÓ, TÁNCHÁZ
A móri Forgatós Néptáncegyüttes (www.moriforgatos.hu)  1-2 párral tud bemutatót tartani, megtanítani egy rövid táncot a csapatnak. Ha érdekli Önöket, kérünk tőlünk ajánlatot.

 

4. HASTÁNCBEMUTATÓKEDVEZMÉNYEK
Érdemes igénybe venni valamelyik Ezerjó-élményt, mert ha hozzánk jönnek borkóstolóra, akkor partnerkedvezmény-rendszerünknek köszönhetően sok-sok mindent tudnak még kipróbálni, melyek itt tekinthetőek meg.
Adunk majd a résztvevőknek egy kupont is, amit 1 évig be lehet váltani és 10% kedvezménnyel részt venni egy következő borkóstoló programunkon. Kérem, mindenkinél legyen egy toll majd, mert lehet pontozni is a borokat a kóstoló alatt.

UTAZÁS: szívesen segítünk a transzfer szervezésben is, tudunk buszos, kisbuszos cégeket javasolni Önöknek.
________________________________________
AJÁNDÉKBOROK
Ha cége, intézménye csak jelképes módon is de tervezi megajándékozni kiemelt üzletfeleit, munkatársait az egész éves jó kapcsolat köszöneteként, akkor érdemes ezt egy szép móri borral megtenni. De egy év végi rendezvényen is érdemes Geszler borral lazítani (akár egyedi címkével is).

 

Miért?
- HELYI: mert egy Fejér termékkel, egy helyi  hungarikum (Ezerjó, Királyleányka) termékkel igazán személyes lehet az ajándék;
- JUTÁNYOS: még akár egyedi címkével, díszdobozban is 1000 Ft alatti ajándékot adhat;
- HASZNOS: mert egy minőségi palackos bor biztos felbontásra kerül az ünnepek alatt és az árukapcsolás biztos pozitív lesz ha a mi borainkat kóstolják.

A palackos borok ára: 800 Ft+áfa, de 60 db-tól –ami 10 doboz- 600 Ft+áfa. A borokat a csatolmányban tekinthetik meg, illetve itt is.
Az egyedi címkés borokról itt.

Amennyiben érdekli valamely ajánlatunk érdemes hamar lépni, és időpontot egyeztetni, hogy a rendezvény az Önök számára legideálisabb időben lehessen.

 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek