• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

ÉVJÁRATVÁLTÁS AKCIÓ

ÉVJÁRATVÁLTÁS AKCIÓ


Élj a lehetőséggel és vásárolj be finom, gyümölcsös, illatos 2016-os borainkból és a Mustlicából. Itt a következő évjárat, kell a hely a pincében, tankolj be a világfajta, gyümölcsös Móri Chardonnay 2016, borunkból tőlünk közvetlenül a pincéből 650 Ft/ palack áron, vagy rendeld meg tőlünk e-mailen (info@geszlerpince.hu) és futárral elküldjük (min. 1 kartontól, + a szállítási költség).

Szólj az ismerősöknek is! Köszi!

FB meghívónk: ide kattintva

Az évjáratváltás folytatódik a 2017-es Kékfrankos Geszler Roséval:

 

BORVÁSÁRLÁS: A pincénél (8060 Mór, Martinovics u. 6/c.) borászainkkal előre telefonon egyeztetve hétközben és hétvégén (30) 481 9248; (30) 482 0427; (70) 944 6014 vagy honlapunkról, partnereinktől.

 

Móri Borvidéki Bv. 2017 arany, Országos Bv. 2017 ezüst érmes

Szerintünk nagyon jól sikerült bor!
Móri Chardonnay (2016)     
oltalom alatt álló eredetmegjelölésű SZÁRAZ fehérbor; ára: 650 Ft

Nagy kedvencünk ez a bor: 100% Chardonnay - egy harmonikus, kerek, reduktív bor, egy igazi Jolly Joker.  Miért is?  Nézd: tisztán csillog a pohárban... mint a napsugár. Illatold: érzed milyen friss, ropogós? Ízleld: ilyen savakat nem sok helyen érezhetsz, a Móri Borvidéken azonban minden borunkban; ilyet csak a vértesi mészköves talaj, szőlőhegyeink és a Móri-árok mikroklímája tud. Tippünk: Egy kellemes gyalog- vagy kerékpártúrán az Ezerjó Borúton meg lehet győződni e páratlan táj szépségeiről. Ismerd meg, rabul ejt... a táj is! Bor és gasztronómia: aperitifként 10-12 °C-on, fehér húsokhoz, sajthoz, vagy amihez jól esik
A megújult címkén természetesen visszaköszön Mór, szőlőterületeink olvashatóak rajta középen pedig az Ezerjó Borút fut rajta végig. Így már Csákberénytől indulva Csókakőn át Mórra is el lehet jutni a borúton a Vértes alatti kerékpárúton. A táj gyönyörű, akár csak ez a Chardonnay.
A bor a készlet erejéig kapható.

 

Móri Borvidéki Borverseny 2018 arany
Új rosénk, gyümölcsös, frissítő Kékfrankos rosé: a Kékfrankos évében!
GESZLER ROSÉ Kékfrankos (2017)   
          
oltalom alatt álló eredetmegjelölésű SZÁRAZ Kékfrankos rosé; ára: 650 Ft
Szeretnénk bemutatni az első saját Kékfrankos termésünkből készült illatos, könnyed, gyümölcsös rosénkat. Szűztermés. Remény hegyen termett a szőlő, szép reményekkel indul neki Mórról a világnak. Savai móriak, lendületesek, illatában a piros gyümölcsöket érezheted. Tippünk: Remek választás egy melegebb napon, fröccsként is, hálás ajándékbor: mosolyt kapsz előtte is és utána is… és ez az év a Kékfrankos éve, tudtad? Bor és gasztronómia: 10-11 °C-on, könnyű ételekhez ajánljuk.
A bor a készlet erejéig kapható.

 

 

 

 

 

 


 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek