• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Egyedi címkés borajánlatunk

Cégeknek, családoknak, barátoknak, házasulandóknak:
Üzleti eseményekre, családi vagy baráti ünnepségekre, esküvőkre, konferenciákra
...

Ha cége, intézménye csak jelképes módon is, de tervezi megajándékozni kiemelt üzletfeleit, munkatársait év végén, egyéb alkalom kapcsán akkor érdemes ezt egy szép móri borral megtenni. De egy céges rendezvényen is érdemes Geszler borral lazítani (akár egyedi címkével is) min. 30 palacktól.

Miért?
- HELYI: mert egy Fejér termékkel, egy helyi  hungarikum (Ezerjó, Királyleányka, Zenit) termékkel igazán személyes lehet az ajándék;
- JUTÁNYOS: egyedi címkével, díszdobozban is  kb. 1500 Ft alatti ajándékot adhat (függ attól, hogy mit szeretne pontosan);
- HASZNOS: mert egy minőségi palackos bor biztos felbontásra kerül  partnere, barátja, családtagja éves ünneplései során és az árukapcsolás biztos pozitív lesz ha a mi borainkat kóstolják.


KEDVEZMÉNY :

- 6-os fekvő bortartó dobozban szállítjuk a borokat, mely dobozokat nem számítjuk fel. (kevesebb palack rendelésekor is ingyenes)
-  A szállításban segíteni tudunk.


Címkék: a mi címkeméretünkben készítjük, de gyakorlatilag bármilyen más méretet meg lehet a palackra álmodni, grafikus és egyben nyomdai együttműködő partnerünk megtervezi és legyártja. Ennek költségét előre egyeztetjük a megrendelővel.
De ha Önök tervezik meg, természetesen az is lehetséges, a lényeg, hogy a vége olyan legyen, amit elképzeltek.

Díszdoboz: Geszler feliratos és saját logózott natúr színű (világosbarna, doboz színű) papír díszdobozt is tudunk biztosítani, illetve egyes, kettes, hármas fadobozt logózva is. Amennyiben érdekli kérje, írásban  árajánlatunkat. A kép illusztráció.

Egyéb tudnivalók:
- „Sima” bor rendelését pár 3-4 munkanapon belül teljesíteni tudjuk, az egyedi címkés borokra 1-1,5 hetet lehet számolni (függ a grafikától, a nyomdától, a doboztól is). Darabszám, pontos igény leadásakor meg tudjuk mondani mennyi idő míg elkészül.
- A megrendeléseket, árajánlatkéréseket e-mailben: info@geszlerpince.hu szíveskedjenek elküldeni nekünk. Ha valamire esetleg nem tértünk ki, kérjük, írja meg azt is nekünk.


 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek