• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Borhoz jutni…hogyan még?

Borhoz jutni…hogyan még?

Természetesen, mint minden pincének nekünk is az a legboldogabb pillanat, amikor a borkedvelőkkel személyesen Móron, a pincéink valamelyikében találkozhatunk, megismertetjük velünk a borainkat, a történetünket, a vendégek körül tudnak nézni és minőségi időt tudunk egymás társaságában tölteni. Illetve ha nem borkóstoló programról van szó, hanem borvásárlásról, akkor mindig tőlünk közvetlenül éri meg a legjobban a borokhoz jutni, hiszen így mi pinceáron tudjuk azt adni. Tudunk ajándékkupont is kiállítani, így ajándékba borkóstolást is lehet adni az ünnepeltnek, jópofa dolog, különleges és emlékezetes ajándék élményt kapni.

Partnereink menüpontban megnézhetik, kikkel állunk kapcsolatban (éttermek, üzletek, trafikok, borboltok, egyéb turisztikai szolgáltatók), kiktől lehet még megvásárolni a bort. Egyébként mindig örülünk a megkeresésnek, ha valaki tartani szeretné a borainkat, írjon nekünk akit érdekel az együttműködés!

Van pár alternatív megoldás is, most ezekre szeretnék kitérni:

BORVÁSÁRLÁS OTTHONRÓL FEJÉR MEGYÉBEN:
Szerencsére egyre elterjedtebbek az ún. helyi bevásárló közösségek országszerte. Fejér megyében is van ilyen. A Fejér Kosár- Helyi Bevásárló Közösségen  keresztül is hozzá lehet jutni a Geszler Családi Pincészet boraihoz (illetve még csomó minőségi helyi termékhez is közvetlenül a termelőktől: sajt, szalámi, lekvár, szörp, zöldség-gyümölcs, növények, teák stb.). Ha kíváncsi a termékekre, és akik mögöttük vannak érdemes csatlakozni hozzá, hetente lehet leadni a rendelést otthonról és lehet átvenni szombatonként Székesfehérváron fix időben, fix helyen.

 

BOR ÉS BORKÓSTOLÓ VÁSÁRLÁSA OTTHONRÓL ORSZÁGOSAN- vinotravel.hu:
Azoknak, akik nem szeretnek túl sokat bíbelődni a borkóstoló program megszervezésével, kevés az idejük, ajándékba adnák a borkóstolást és fontos a magas minőség, a változatos program, azoknak ajánljuk figyelmükbe a www.vinotravel.hu oldalt, ahol a Geszler Családi Pincészet borkóstoló programjai, borai is elérhetőek már. Pár kattintás és még a „kosarukban” is vannak a borok és borkóstoló programok.

 

BOR ÉS BORKÓSTOLÓ VÁSÁRLÁSA OTTHONRÓL ORSZÁGOSAN- borterasz.hu:
Honlapunkon is működik az online borvásárlás a Borok menüpontban, melyet a www.borterasz.hu által működtetünk, a megrendelés és szállítás is így rajtuk keresztül érkezik hozzánk.

Természetesen, ha közvetlenül nekünk írnak, hogy mit szeretnének azt is meg tudjuk oldani, a szállításban is tudunk segíteni, nyilván ez a legkedvezőbb, kérje árajánlatunkat az info@geszlerpince.hu e-mail címre írva.


 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek