• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

AJÁNDÉK BORKUPON MINDEN FUTÓNAK A 4. EZERJÓ FÉLMARATONON

AJÁNDÉK BORKUPON MINDEN FUTÓNAK


A 2017-es , IV. Ezerjó Félmaraton hívó mondata: „Futás Mórral, s borral.”

A Geszler Családi Pincészet a kezdetektől támogatója a versenynek, minden évben frissítőpont is a pince előtt, ahol vízzel és fröccsel és hangos bíztatással várják a futókat az utolsó km előtt a Martinovics u. 6/c. alatti pince előtt. Illetve ilyenkor nyitott pince is, ami jó lehetőség a futókkal érkezőknek, hogy megtekintsenek egy borászatot, megkóstoljanak egy pohár móri bort, a futás után részt vegyenek egy borebéden
Április 30-án is nyitott pince lesznek 10.00-14.00-ig. „Borkóstolás, borebéd (előrendeléssel, érdeklődni: info@geszlerpince.hu) a félmaraton résztvevőinek, kísérőiknek és mindenkinek , aki szeretne egy kis móri borélményt.”-írja a pince a programban. Minden futó a rajtcsomagban talál majd egy borkupont, amivel egy pohár borra vendége a Geszler Családnak 10.00-14.00 között.


Szurkolj Te is a futóknak! A Geszler Család várja a frissítőponthoz a lelkes szurkolókat, hogy együtt bíztassák az utolsó méterek előtt a futókat.

 

2017. április 30-án immár negyedik alkalommal rajtol el az Ezerjó Félmaraton.
Választható távok:

5 km-es borospince táv
10 km-es szőlők útja táv
21,1 km-e félmaratoni táv


Bővebb információ: http://ezerjofelmaraton.hu/

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


KDOP-2.1.1/G-11-2011-0007 - A Geszler családi pince bemutató termének és borkóstoló helységének kialakítása című projekt. Részletek