• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

2012-es száraz Móri Királyleánykánk a Nemzeti Borválogatottban

2012-es száraz Móri Királyleánykánk a Nemzeti Borválogatottban


Ismét egy jó hír, egy jó borról. A Nemzeti Borkiválósági Program fehérboros Országkóstoló elnevezésű felhívására mi is neveztünk pár Geszler-bort, szeretjük megmérettetni magunkat. 2012-es száraz Móri Királyleánykánk bekerült a Nemzeti Borválogatottba, azaz az Országos Borbíráló Bizottság Magyarország legjobb fehérborai közé választotta Királyleánykánkat. A Móri Borvidékről még Miklós Csabi került be. A Királyleánykát a Móri Borvidékre id. Geszler József hozta be, így ezért is megható nekünk ez a díj, mert nagyon örülne neki édesapánk, ha ezt megérhette volna, hogy az egyik kedvenc fajtája ott van a legjobb 236 között.
A borválogatott borai matricát kapnak, valamint bekerülnek  egy exkluzív magyar és angol nyelven is megjelenő kiadványba, ezáltal a fogyasztók is könnyebben azonosíthatják a kiváló borokat.

A teljes fehérboros lista itt érhető el: http://www.vinoport.hu/?node=6225

 

Bővebben a Nemzeti Borkiválóság Program fehérboros kiadványáról, a programról, amit ingyenesen lehet is igényelni, ill. keresni a borkereskedésekben: http://www.kormany.hu/.../hirek/nemzeti-borvalogatott

Következik a ROSÉ Országkóstoló, melyre szintén nevezni szeretnénk egy új 2013-as tételünkkel.


Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek